Poslovanje sa svrhom


PepsiCo je fokusiran na ostvarivanje održivog dugoročnog razvoja i ostavljanje pozitivnog traga na društvo i životnu sredinu, a to je ono što nazivamo „Poslovanje sa svrhom“. Cilj nam je da transformišemo portfolio i ponudimo zdravije proizvode, kao i da svoj sistem proizvodnje hrane učinimo održivijim, a zajednice prosperitetnijim. Vjerujemo da ćemo na taj način postaviti temelj daljeg razvoja kompanije PepsiCo i pomoći drugima da napreduju.

Naše ciljne oblasti

Naša Agenda za 2025: Želimo da uložimo veći napor u poboljšanje proizvoda koje prodajemo, da zaštitimo planetu i da ljudima širom svijeta pružimo priliku da pronađu rješenja za prevazilaženje zajedničkih izazova. Pogledajte informacije u nastavku da biste saznali više o našim ciljnim oblastima: Proizvodi, Planeta i Ljudi.pwp_-01
Proizvodi

Nastavićemo da poboljšavamo kvalitet hrane i pića koje nudimo kako bismo odgovorili na promjenljive potrebe potrošača tako što ćemo smanjiti količinu dodatog šećera, zasićenih masti i soli, proširiti portfolio svojih proizvoda i ponuditi ih zajednicama i potrošačima do kojih još uvek nismo doprli.

 

pwp_-03
Planeta

Smanjićemo uticaj na životnu sredinu i nastaviti da se razvijamo i odgovaramo na promjenljive zahtjeve vezane za hranu, piće i prirodne resurse.

 

pwp_-02
Ljudi

Unapređivaćemo poštovanje ljudskih prava, promovisati raznolikost i angažovanost i podsticati društveni i ekonomski razvoj u zajednicama širom svijeta.

 


Back to top