Stanovnici sveta


indra_overviewpage_2015

„PepsiCo gradi blistaviju budućnost u zajednicama u kojima posluje kroz strateške donacije koje obezbeđuje fondacija PepsiCo, kao i kroz dobrovoljni rad i aktivnosti zaposlenih. Svakog dana uradimo nešto veoma važno jer investiramo u svoje zajednice. Naša kompanija i naši ljudi imaju cilj da budu dobri čuvari resursa naše planete i dobri stanovnici zajednica u kojima poslujemo, služimo i živimo.“ - Indra Nuji, predsednica odbora i generalna direktorka kompanije PepsiCo

 

Strateške donacije


Od 2005. godine PepsiCo je kroz svoju fondaciju i njene ogranke donirao više od 600 miliona dolara u novcu i proizvodima odabranim neprofitnim organizacijama. 

Da li ste znali?

Izračunali smo da je u 201x sprovedeno više od 33 000 sati volonterskog rada zaposlenih kompanije PepsiCo širom sveta.

Usluge u zajednici i volontiranje


Naši zaposleni redovno i dobrovoljno volontiraju. U svoje slobodno vreme,veštinama i kreativnim doprinosom pomažu u traženju jednostavnih načina za globalne promene.

Pomoć i humanitarne podrške


Kada se dešavaju prirodne katastrofe i kada je ljudima potrebna pomoć, PepsiCo pomaže finansijskom podrškom PepsiCo Fondacije ili donacijama hrane i pića preko lokalnih timova. 

Da li ste znali?

U 2014. godini PepsiCo Zapadni Balkan i PepsiCo Fondacija su donirali više od 350 000 dolara pomoći za područja ugrožena poplavama u Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Donacije


1. septembra 221 đak iz Svratiste za decu, Beograd krenuo je u školu.
Zaposleni kompanije Marbo Product su organizovano donirali odeću, knjige i školski pribor školarcima, a kompanija Marbo Product je donirala omiljene grickalice za uživanje u školskim danima. 
Budimo humani i donosimo osmehe tamo gde su najpotrebniji!

Donacije


Kompanija Marbo Product d.o.o donirala je računarsku opremu Osnovnoj školi „Jovan Cvijić“ iz Laktaša.
Zahvaljujući ovoj donaciji, svaki učenik u kabinetu informatike ima svoj računar. Uručeno je ukupno 16 računara, 10 monitora, tri štampača i dva faksa.

Back to top